Hoofdsponsor UltimAir verlengt contract met Hijs Hokij

Hijs Hokij is blij om de verlenging van het contract met hoofdsponsor UltimAir aan te kondigen. Als onderdeel van HC Groep, gevestigd in Waalwijk, heeft UltimAir haar contract bij de Haagse club voor nog één jaar verlengd.

UltimAir, dat zich inzet voor een gezond en comfortabel binnenklimaat, speelt sinds 2018 een essentiële rol als hoofdsponsor van Hijs Hokij. Als marktleider op het gebied van binnenklimaattechniek heeft HC Groep, waar UltimAir deel van uitmaakt, meer dan 100 jaar ervaring in deze sector. Met meer dan 250 toegewijde medewerkers, verdeeld over 4 locaties in Nederland en 2 locaties in het buitenland, is HC Groep dagelijks bezig met het aanpakken van specialistische vraagstukken op het gebied van klimaattechniek.

Deze contractverlenging markeert niet alleen de voortzetting van een succesvolle samenwerking, maar ook een periode van goede prestaties. Sinds het aantreden van UltimAir als hoofdsponsor heeft Hijs Hokij maar liefst zes prijzen in de wacht gesleept. Deze successen getuigen van de positieve impact van het partnerschap tussen de twee organisaties en de gedeelde toewijding aan sport en gemeenschap.

Tekst gaat verder onder de foto.

UltimAir Hijs Hokij als landskampioen van 2023.

De voortdurende steun van UltimAir heeft ons geholpen om op het hoogste niveau van het Nederlandse ijshockey te presteren. Deze verlenging betekent niet alleen financiële hulp, maar laat ook zien dat we samen bouwen aan onze toekomst.

We willen UltimAir en HC Groep hartelijk bedanken voor hun geweldige ondersteuning. Samen gaan we een nieuw seizoen tegemoet vol uitdagingen en successen, en blijven we onze liefde voor ijshockey delen.

Start een gesprek