Verdedigers Willemse en Van Hulten verlengen contract

UltimAir Hijs Hokij is verheugd om de contractverlenging van verdedigers Björn Willemse en Ritchie van Hulten aan te kondigen. Beide spelers zullen nog een seizoen bij de regerend Beker- en landskampioen blijven.

Willemse en Van Hulten, beiden afkomstig uit Tilburg, voegden zich vorig jaar bij de selectie van UltimAir Hijs Hokij en hebben sindsdien een belangrijke rol gespeeld in het succes van het team. Met hun ervaring en toewijding hebben ze een onmisbare bijdrage geleverd aan het behalen van prijzen en het neerzetten van sterke prestaties.

Ritchie van Hulten, 34 jaar oud, liet vorig seizoen zijn vaardigheden zien met 17 punten (7 goals en 10 assists) uit 27 wedstrijden. Ondanks een blessure die hem tijdelijk aan de kant hield, bewees Van Hulten zich als een betrouwbare speler en een waardevolle aanwinst voor het team.

Björn Willemse, met zijn 39 jaar een ervaren rot in het vak, heeft een indrukwekkende staat van dienst. Vorig seizoen behaalde hij 25 punten (6 goals en 19 assists) uit 35 wedstrijden. Met meer dan 500 duels voor Tilburg Trappers op zijn naam en jarenlange dienst als internationaal voor Oranje, brengt Willemse een schat aan ervaring en leiderschap naar het team.

Tekst gaat verder onder de foto.

Björn Willemse afgelopen seizoen in actie voor UltimAir Hijs Hokij

Prijzenkast
Beide spelers hebben afgelopen seizoen indrukwekkende prestaties geleverd en hebben samen met het team maar liefst drie prijzen veroverd. Ze wonnen de Ron Bertelingschaal en werden zowel Beker- als landskampioen van Nederland. De contractverlenging van Willemse en Van Hulten versterkt de kern van UltimAir Hijs Hokij. We kijken uit naar nog een seizoen waarin deze spelers hun kwaliteiten zullen tonen en bijdragen aan het succes van het team.

Start a Conversation