Noteer in je Agenda: Het nieuwe seizoen van UltimAir Hijs Hokij!

Het nieuwe ijshockeyseizoen staat voor de deur en wij hebben leuk nieuws om met jullie te delen! De competitie-opzet voor het komende seizoen is vastgesteld en er wachten enkele spannende veranderingen en uitdagingen op ons. Lees snel verder om alles te ontdekken wat je moet weten over het aanstaande seizoen van UltimAir Hijs Hokij!

BeNe League Cup: Start van het Seizoen:
Dit seizoen brengt een gloednieuwe uitdaging met zich mee in de vorm van de BeNe League Cup. Vanaf eind september nemen de negen BeNe League-clubs het tegen elkaar op in een strijd om de cup. De competitie start eind december met de reguliere BeNe League zoals iedereen die kent.

Aangepaste Aanvangstijd Thuiswedstrijden:
Let op, dit jaar begint het ijshockeyavontuur voor onze fans 15 minuten later! Alle thuiswedstrijden van UltimAir Hijs Hokij worden dit seizoen gespeeld met een aanvangstijd van 20:45 uur.

Tekst gaat verder onder de foto.

Begin oktober is de eerste thuiswedstrijd van UltimAir Hijs Hokij tegen Snackpoint Eaters.

BeNe League Cup Avontuur Start in Duitsland:
Het laatste weekend van september markeert de start van ons BeNe League Cup-avontuur in Duitsland. Op vrijdag 29 september strijden we in Diez tegen EG Diez Limburg. De volgende dag, op zaterdag 30 september, reizen we af naar Neuwied voor een krachtmeting tegen EHC Die Bären Neuwied.

Eerste Thuisopening van het Seizoen:
Hou je agenda vrij op vrijdag 6 oktober! Dat is de dag waarop we onze thuisdeuren openen voor onze supporters en de competitie in stijl in eigenhuis beginnen met een clash tegen Snackpoint Eaters Limburg in De Uithof.

En dat is nog niet alles! We hebben het gemakkelijk gemaakt om al onze wedstrijden aan je agenda toe te voegen. Klik simpelweg op de onderstaande buttons om de wedstrijden van Hijs Hokij direct in je Apple, Google of Outlook agenda te plaatsen. Mis geen enkel moment van het ijshockeyavontuur!

📅 Voeg toe aan Apple Agenda
📅 Voeg toe aan Google Agenda
📅 Voeg toe aan Outlook Agenda

Start a Conversation