Kronenburg en Van Schilt keren terug op het bekende nest

UltimAir Hijs Hokij voegt twee vertrouwde gezichten toe aan het team: Dani van Schilt en Jelle Kronenburg. Beide spelers hebben hun roots in de jeugdopleiding van Hijs Hokij en hebben afgelopen seizoen bij de Zoetermeer Panters gespeeld. Nu maken ze hun rentree op het oude vertrouwde nest om ons team te versterken.

Dani van Schilt, een veelbelovende 22-jarige aanvaller, zal het ijs betreden met het nummer #20 op zijn rug. In het afgelopen seizoen bij de Panters heeft hij zijn stempel weten te drukken met een score van 20 punten (8 doelpunten en 12 assists) uit 33 wedstrijden. Zijn vastberadenheid en vaardigheden zullen ongetwijfeld bijdragen aan het succes van ons team.

Tekst gaat verder onder de foto.

Kronenburg afgelopen seizoen in actie tegen UltimAir Hijs Hokij namens de Zoetermeer Panters.

Andere positie
Jelle Kronenburg, normaal gesproken een aanvaller, staat dit seizoen voor een nieuwe uitdaging als verdediger onder de leiding van coach Henry Thom. Zijn rugnummer zal #9 zijn. Het afgelopen seizoen maakte Kronenburg indruk met 14 punten (8 doelpunten en 6 assists) uit 32 wedstrijden bij de Panters. Bovendien werd hij geselecteerd voor het Nederlands Team U20, wat zijn potentie en talent onderstreept.

Het is een bijzonder moment voor onze club om spelers uit onze eigen jeugdopleiding te zien terugkeren naar de plek waar het allemaal begon. We heten Van Schilt en Kronenburg van harte welkom en kijken ernaar uit om samen met hen te bouwen aan een succesvol seizoen bij UltimAir Hijs Hokij.

Start een gesprek