Jurryt Smid verlengt contract tot 2025!

UltimAir Hijs Hokij is verheugd om aan te kondigen dat verdediger Jurryt Smid zijn contract heeft verlengd en voor twee extra jaren heeft bijgetekend, waardoor hij tot 2025 aan de club verbonden zal blijven. Na een uitdagend jaar op persoonlijk vlak is Smid vastberaden om zijn focus en passie voor het ijshockey weer volledig terug te vinden.

“IJshockey is mijn sport. Ik doe dit al heel mijn leven”, verklaart Smid die al jaren lang één van de sterkhouders van de club is. “Afgelopen jaar was voor mij privé gezien een lastig jaar. Dat is nu stabiel. Daardoor is mijn zin en aandacht voor het ijshockey weer terug. Ik ben daarom ook blij er weer volledig bij te zijn aankomend seizoen.” De contractverlenging van Smid is een belangrijke stap voor Hijs Hokij in het versterken van het team en het behalen van nieuwe successen. Met zijn ervaring en toewijding zal Smid een sleutelrol spelen in de prestaties van de club de komende jaren.

Tekst gaat verder onder de foto.

Smid mag de Beker van Nederland omhoog houden na de 2-1 winst.

Nieuwe coach
Terwijl Smid zich voorbereidt op het nieuwe seizoen, beseft hij dat er veranderingen op komst zijn. Een van die veranderingen is de komst van een nieuwe coach. Chris Eimers, de voormalige coach van Hijs Hokij, heeft het team en de club naar vele successen geleid. Smid ziet de komst van een nieuwe trainer als een kans voor vernieuwing en frisse impulsen.

“Het zal even wennen zijn met een nieuwe coach. Chris heeft het team en de club naar vele successen geleid”, aldus Smid. “Maar ik geloof dat een nieuwe trainer een frisse wind met zich mee kan brengen. Het biedt nieuwe mogelijkheden voor spelers en het team. Welke kansen dit precies zijn, is nog onbekend en dat zullen we samen moeten ontdekken.”

Met de contractverlenging van Smid krijgt de selectie steeds meer vorm. Zo hebben goalie Brett Magnus, Joey Oosterveld, Justin Evers, Donovan de Zwart en Mike van Oeveren nog een contract en hebben Jordy van Oorschot, Dean Versteeg en Raymond van der Schuit het team versterkt.

Start een gesprek