Mike van Oeveren verlengt contract met twee seizoenen

Mike van Oeveren blijft de komende twee jaar te zien in het shirt van Cairox Hijs Hokij. De Nederlandse aanvaller/verdediger heeft donderdagmiddag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot minimaal 2021 aan Cairox Hijs Hokij verbindt.

De 24-jarige Van Oeveren is blij met de verlenging van zijn contract: “Ik wil graag voor Hijs Hokij, de fans, de organisatie en voor de prijzen spelen. Voor mij was er geen enkele twijfel om bij te tekenen” zegt Van Oeveren die ook met vertrouwen naar komend seizoen kijkt: “Ik geloof in een mooi seizoen waarin we conditioneel heel sterk zijn, samenwerken en de koppen dezelfde richting op hebben. Als wij onze draai vinden zijn we heel moeilijk te verslaan en kunnen we stunten!”

Daarnaast stelt de nummer 10 ook doel voor zichzelf: “Voor mij is het aankomend seizoen van belang om mezelf te gaan laten gelden door constant van waarde te zijn voor het team.” Ook heeft Van Oeveren nog een boodschap voor de fans: “Geniet nog van jullie zomermaanden en ik hoop jullie vanaf september weer allemaal terug te zien in De Uithof!”