Mike Verschuren naar Microz Eaters Limburg

Mike Verschuren zal Cairox Hijs Hokij deze zomer gaan verlaten. De Eindhovenaar is akkoord met de Microz Eaters Limburg.

De 26-jarige aanvaller speelde sinds de zomer voor Hijs Hokij, dat hem destijds overnam van Eindhoven Kemphanen. Hij kwam tot 35 officiële wedstrijden voor de Den Haag, waarin hij 25 keer scoorde en 27 assists gaf.

“Ik kijk er naar uit om komend seizoen in het shirt van Geleen te spelen, maar ook om weer samen met mijn broer te gaan spelen. Elk jaar hebben Peter Knops en ik contact gehad, om mij bij Geleen te krijgen en nu is het dan eindelijk gelukt. Ik heb mijn keuze gemaakt omdat ik aankomend seizoen een doel heb, dat is prijzen pakken. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de selectie voor aankomend seizoen nog sterker is dan vorig jaar en dat we voor de prijzen gaan spelen” laat Mike Verschuren weten op de website van de Eaters.

Verschuren is de vierde basisspeler die wegvalt bij Cairox Hijs Hokij. Eerder tekende Raymond van der Schuit en Jurryt Smid een verbintenis bij Nijmegen en besloot Vikor Gibbs Sjödin te stoppen met ijshockeyen.