Raymond van der Schuit keert terug bij UltimAir Hijs Hokij!

Raymond van der Schuit maakt een welkome terugkeer naar UltimAir Hijs Hokij, na zijn periode bij Tilburg Trappers. De ervaren aanvaller heeft getekend voor twee jaar en kijk enorm uit naar zijn terugkeer bij de club in de Hofstad.

Van der Schuit speelde eerder al voor Hijs Hokij en behaalde hier mooie successen. Hij heeft dan ook warme herinneringen aan zijn tijd bij de club en is blij weer terug te zijn. “Ik heb altijd met heel veel plezier in Den Haag gespeeld, mooie successen behaald en herinneringen voor het leven gemaakt!”, aldus Van der Schuit.

Ambitieus
De ambitie van Van der Schuit is groot. Hij wil het komende seizoen de zogeheten ‘triple’ behalen, oftewel alle prijzen pakken die er te winnen zijn. “Voor komend seizoen wil ik het jaar van de triple graag opnieuw beleven! Alle prijzen pakken die er zijn!”, zegt Van der Schuit.

Tekst gaat verder onder de foto.

Volle Uithof
Het is geen geheim dat de Haagse club een trouwe aanhang heeft. Voor Van der Schuit is spelen in een volle Uithof dan ook altijd geweldig geweest. Het enthousiasme en de support van het publiek is iets wat hij enorm waardeert. “Ik vind het altijd geweldig om voor een volle Uithof te spelen!”, aldus Van der Schuit.

Met de terugkeer van Raymond van der Schuit kan Hijs Hokij Den Haag rekenen op een ervaren speler met een winnaarsmentaliteit. Dit seizoen haalde de Rotterdammer met de Trappers in de Oberliga 62 punten (26G, 36A) in 63 wedstrijden, wat hem een tweede plek op de topscorerslijst opleverde. In Den Haag gaat Van der Schuit spelen met zijn bekende rugnummer #13. We zijn dan ook verheugd dat hij terugkeert bij de club en kijken uit naar wat hij zal bijdragen aan het team.

Start een gesprek