Huisman en Borgman vertrekken naar Tilburg Trappers

Jay Huisman en Bjorn Borgman maken de overstap naar het Oberliga-team van Tilburg Trappers. De twee 20-jarige spelers hebben besloten hun contract bij UltimAir Hijs Hokij niet te verlengen.

Beide spelers trekken bij Hijs Hokij de deur achter zich dicht na succesvolle seizoenen. Huisman na een dienstverband van twee jaar. De Haagse club haalden de aanvaller op 17-jarige leeftijd op bij Zoetermeer Panters. “Aankomend seizoen ga ik voor Tilburg Oberliga spelen”, begint Huisman. “Een mooie sportieve uitdaging die ik graag aan ga. Bedankt voor het vertrouwen de afgelopen jaren!”.

Borgman debuteerde in 2019 op 17-jarige leeftijd in het eerste van Hijs Hokij onder trainer Chris Eimers. De verdediger kwam over van de Amsterdam Tigers, maar speelde daarvoor in de jeugdopleiding van Hijs Hokij.

Prijzenkast
Huisman was dit seizoen goed voor 23 punten (15G, 8A) en Borgman voor 12 punten (2G, 10A). Zowel voor de aanvaller als de verdediger waren het succesvolle jaren waarin ze twee keer de Beker van Nederland en de landstitel wonnen. Daarnaast won Huisman één keer de Ron Bertelingschaal en Borgman twee keer. Hijs Hokij wenst beide spelers een mooi vervolg van hun carrière.

Start a Conversation