Ronald Wurm verlengt contract bij Cairox Hijs Hokij tot 2023!

Ronald Wurm speelt de komende twee seizoenen in het shirt van Cairox Hijs Hokij! De 34-jarige aanvaller heeft een contract getekend tot de zomer van 2023!

Lees ook: Zappsport met Ronald Wurm

Wurm debuteerde in 2008 bij HYS The Hague op het hoogste niveau van Nederland. Na drie seizoenen in Den Haag vertrok hij naar Eindhoven en Amsterdam, om vervolgens weer terug te keren bij HYS The Hague. In 2014 vertrok Wurm uit Den Haag voor een avontuur bij de UNIS Flyers, waar hij zes jaar zal spelen. Vorige zomer keerde Wurm terug naar de club waar hij ooit met ijshockey begon, maar kwam vanwege het niet gespeelde seizoen nog niet in actie voor Cairox Hijs Hokij.

Mijlpaal
“Den Haag is de club waar ik ben begonnen, waar ik het hockey heb geleerd en veel mooie seizoenen heb meegemaakt zowel in de jeugd als in het eerste team”, begint Wurm. “De laatste jaren is het mooi om te zien hoeveel supporters er af komen op de wedstrijden van de club. Het was altijd gaaf om in De Uithof te spelen voor een vol stadion, het maakt dan ook niet uit of ze dan voor of tegen je zijn er hangt gewoon altijd een goeie sfeer. Ik heb zin om na zes jaar weer aan de Haagse zijde te staan”, aldus de aanvaller die in het nieuwe seizoen, als alles goed gaat, de mijlpaal van 200 wedstrijden kan bereiken in het Haagse shirt. Sinds zijn debuut in 2008 staat de teller op 195 wedstrijden.

Tekst gaat verder onder de foto.

Bak ervaring
Hoofdcoach Chris Eimers is blij dat hij de komende twee jaar kan beschikken over Wurm: “Ronald is in verschillende rollen binnen het team te gebruiken. Hij brengt een flinke dosis ervaring mee en ik ga er vanuit dat hij zijn productie van goals weer oppakt”, aldus Eimers.

Wurm is de elfde speler die zijn contract verlengt in Den Haag. Eerder verlengden naast Wurm ook de Canadese doelman Brett Magnus, Jay Huisman, Stace van Bentem, Joey Oosterveld, Stijn Knoop, Justin Evers, Bjorn Borgman, Jay de Ruiter, Levi Boer en Jasper Kick hun overeenkomsten met de club. Ook versterkte Cairox Hijs Hokij zich met Ernesto Klem.

Start a Conversation