Stef Overweg verlengt contract voor één seizoen!

Stef Overweg heeft zijn contract bij Cairox Hijs Hokij met een jaar verlengd. De 25-jarige verdediger ligt nu tot de zomer van 2021 vast in Den Haag!

Overweg maakt sinds vorig jaar deel uit van de selectie van Cairox Hijs Hokij. De club nam Overweg destijds over van de Amsterdam Tigers. Met de Haagse club pakte hij onder meer de Ron Berteling Schaal, stond in de finale om de landstitel en haalde de halve finale van de Play Offs.

Leerzaam seizoen
”Afgelopen seizoen was voor mij erg leerzaam”, begint Overweg. ”Indien ik conditioneel iets sterker was geweest, dan had het nog een veel mooier jaar voor mij kunnen zijn!” De doelstelling van de verdediger is dan ook duidelijk: ”Fit aan het jaar beginnen en met een hecht team het kampioenschap binnenslepen!”

Tekst gaat verder onder de foto.

Uitdaging
Hoofdcoach Chris Eimers verwacht komend seizoen nog meer van Overweg: ”Stef had afgelopen seizoen enige uitdagingen en dat zie je wel vaker met spelers die van een andere club naar Den Haag komen. Stef is groot, sterk, en technisch prima. Nadat hij dit jaar heeft kunnen wennen aan de verwachtingen van mij als coach en van Hijs als club, denk ik dat hij dit seizoen een grotere bijdrage gaat leveren aan het teamsucces”, aldus Eimers.

Start a Conversation