UltimAir Hijs Hokij verwelkomt Dean Versteeg voor het komende seizoen

UltimAir Hijs Hokij heeft versterking gevonden voor het komende seizoen in de persoon van Dean Versteeg. De 21-jarige ijshockeyspeler, afkomstig van de Zoetermeer Panters, heeft een contract getekend voor één seizoen bij de club.

Dean Versteeg, geboren in Utrecht en 21 jaar oud, maakte in 2017 zijn debuut in de BeNe League bij de Amsterdam Tigers, waarna hij in 2019 de overstap maakte naar Zoetermeer. Met zijn goede prestaties heeft hij bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor het team waar hij speelt.

Afgelopen seizoen haalde Versteeg 26 punten (6G, 20A) uit 24 wedstrijden. De aanvaller spreekt zijn motivatie en verwachtingen uit over zijn overstap naar de Haagse club: “Ik kies voor Hijs Hokij omdat ik persoonlijk gezien de volgende stap wil zetten in mijn ijshockeycarrière. Deze club heeft de afgelopen jaren laten zien dat ze altijd meedoen in de top en veel prijzen winnen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Teamspeler
Na gesprekken met de clubleiding was Versteeg snel overtuigd om de knoop door te hakken en weet hij ook al wat hij aan het team gaat toevoegen: “Ik zie mezelf als een echte teamspeler en meer als een playmaker. Ik geef liever een mooie assist dan dat ik een intikkertje scoor, hoewel ik ook doelpunten zal maken naast mijn assists”, voegde hij eraan toe.

Met veel enthousiasme kijkt Versteeg uit naar de mogelijkheid om in een volle Uithof te spelen en te strijden voor prijzen. “Ik vond het altijd leuk om in de Uithof te spelen vanwege de geweldige sfeer die er heerst. Als tegenstander is het echt moeilijk om daar te spelen. Ik hoop dat er volgend seizoen gejuicht zal worden als ik daar scoor”, lachte hij.

Start a Conversation