Contract Bjorn Borgman opengebroken en verlengd tot 2023!

Cairox Hijs Hokij heeft het contract van Bjorn Borgman opengebroken en verlengd tot 2023! Het eerdere contract van de verdediger zal aflopen in 2022. Het super talent blijft dus de komende twee seizoenen in het rood/blauw spelen!

Lees ook: Bjorn Borgman wint Bennie Tijnagel-Trofee!

Borgman kwam in de zomer van 2019 over van Amsterdam. Daarvoor speelde de talentvolle verdediger vijf jaar in de jeugd van Hijs Hokij. De 18-jarige defence maakte veel indruk in zijn eerste seizoen bij Cairox Hijs Hokij. IJshockey Nederland beloonde Borgman voor zijn prestaties in 19-20 en reikte de Bennie Tijnagel-Trofee, de prijs voor beste jonge spel­er in de hoog­ste Ned­er­landse ijshock­ey­competi­tie, aan hem uit!

Tekst gaat verder onder de video.

Vaste waarde
Hoofdcoach Chris Eimers is blij dat hij de komende twee seizoenen kan beschikken over Borgman: “Bjorn heeft het afgelopen jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar we eerst spraken over een posititie als zesde verdediger, speelde hij uiteindelijk in de eerste lijn naast Doug Rose als vaste waarde binnen het team”, begint Eimers. “Ik kan als coach, ondanks zijn jonge leeftijd, altijd op hem rekenen. Ik kijk dan ook uit om de komende jaren met hem samen te werken en de volgende stap te zetten”, aldus Eimers.

Start a Conversation