Contract Jay Huisman opengebroken en verlengd tot 2023!

Delen:

Cairox Hijs Hokij heeft het contract van Jay Huisman opengebroken en verlengd tot en met de zomer van 2023! De 18-jarige aanvaller kwam vorig jaar over van Zoetermeer Panters.

Lees ook: Justin Evers tekent tot 2023

De in Zoetermeer geboren Huisman doorliep de hele jeugdopleiding bij de Panters en is al jaren een vaste keuze in de jeugdselecties van IJshockey Nederland. Vorig jaar nam Huisman de beslissing om over te stappen naar Cairox Hijs Hokij. “Huisman is ambitieus en een speler waar nog volop groeipotentie aanwezig is. Uiteraard is het mooi dat hij zich voor twee seizoenen heeft verbonden aan onze club”, vertelt voorzitter Harry Vlaardingerbroek.

Tekst gaat verder onder de foto.

Ambitieus 
Huisman is tevreden met zijn contractverlenging bij de Haagse club: “Ik wil me graag sportief verbeteren en hoop dat ik bij Den Haag een belangrijke bijdrage kan leveren aan het sportieve succes. Ik kijk ernaar uit om in een volle Uithof te spelen en voor de prijzen te gaan!”, aldus Huisman.

Ontwikkelen
“Ik ben blij met de toevoeging van een Nederlands talent uit de regio”, begint hoofdcoach Chris Eimers. “Het geeft ons komend seizoen meer mogelijkheden in de breedte van onze selectie. Gericht op de toekomst zullen we samen ontwikkelen naar een volwaardige BeNe League speler”, aldus Eimers. Huisman haalde in 2019-2020 27 punten (11G, 16A) uit 17 wedstrijden bij de Zoetermeers Panters.

De selectie van Cairox Hijs Hokij begint steeds meer vorm te krijgen. Eerder verlengden naast Oosterveld ook de Canadese doelman Brett Magnus, Jay de Ruiter, Stijn Knoop, Justin Evers Bjorn Borgman, Jay de Ruiter en Levi Boer hun overeenkomsten met de club. Ook brak de club het contract met coach Chris Eimers open.

Start een gesprek