Justin Evers tekent tot 2023: “Ik heb veel vertrouwen in de visie en toekomst van de club”

Justin Evers heeft zijn contract bij Cairox Hijs Hokij verlengd. De 24-jarige aanvaller zet zijn handtekening onder een contract, dat hem de komende twee jaar aan de club verbindt. 

Lees ook: Contract Joey Oosterveld met drie jaar verlengd!

Justin Evers speelt sinds het seizoen 2019-2020 in het rood/blauwe shirt van Cairox Hijs Hokij. In dat jaar kwam de aanvaller de over vanuit Nijmegen. Spijt heeft Evers allerminst van zijn overstap: “Mijn eerste seizoen in Den Haag voelt helaas alweer lang geleden, maar het was top. Ik ben zeer blij met de fans, de groep jongens en de staff.” Evers kwam eerder uit voor Geleen en Nijmegen en merkt wel enig verschil: “Het grootste verschil is dat hier in Den Haag de inzet super hoog is en dat vooral ook de oudere spelers 110% inzet geven. Die Haagse mentaliteit zie je ook overal terug in de club.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Niveau
De aanvaller is naar eigen zeggen volledig op zijn plek in Den Haag en kende daarom weinig twijfel toen hij met de club in gesprek ging over een nieuw contract: “Ik heb veel vertrouwen in de visie en toekomst van de club. Een 2-jarig contract sluit daarbij aan.” Als er gevraagd wordt naar zijn persoonlijke doelstelling hoeft de geboren Utrechter niet lang na te denken: “Ik wil weer zo snel mogelijk het niveau van voor Corona halen. Als ik het het niveau van vorig seizoen kan vasthouden ben ik zeer tevreden”, aldus Evers.

Evers was in het laatste seizoen een belangrijke speler voor de ploeg van Chris Eimers. De nummer 14 haalde maar liefst 47 punten (23G, 24A) in de BeNe League en de Nederlandse Beker. Zijn hoogste aantal punten ooit in één seizoen.

Start a Conversation