Giovanni Vogelaar op huurbasis naar Tilburg Trappers

Delen:

Giovanni Vogelaar keert terug bij Tilburg Trappers. De 24-jarige verdediger wordt uitgeleend door Cairox Hijs Hokij, de club waar hij deze zomer een contract tekende. “Dankzij het bereidwillige meedenken van Den Haag komt hij nu op amateurbasis naar ons”, vertelt René de Hondt, technisch manager bij de drievoudig Oberliga Meister.

“Het is heel simpel”, begint Cairox Hijs Hokij-voorzitter Harry Vlaardingerbroek. “Den Haag en Tilburg hebben goede en duidelijke afspraken hierover gemaakt. Wij lenen Vogelaar uit aan Tilburg Trappers, totdat wij zelf daadwerkelijk gaan starten. Dus het op het moment dat wij aan enige competitie gaan deelnemen, is Vogelaar per direct oproep- en beschikbaar voor ons. Het is goed voor Giovanni en Tilburg heeft er, voorlopig, een goede speler bij”, aldus Vlaardingerbroek.

Nu de kogel door de kerk is, kijkt Trappers nummer 5 ernaar uit weer op het ijs te staan. “Ik ben ontzettend dankbaar dat Den Haag mij de kans biedt weer te kunnen hockeyen.” Wat zijn rol binnen het team wordt, maakt Vogelaar niet zoveel uit. “Het gaat mij er vooral om dat ik weer het spel kan spelen dat ik eigenlijk altijd heb gespeeld. Lekker spelen en lol maken met de jongens. Ik kijk nu alweer uit naar de lange busreizen.”

Start een gesprek