Mike van Oeveren verlengt contract met twee seizoenen

Mike van Oeveren blijft de komende twee jaar te zien in het shirt van UltimAir Hijs Hokij. De Nederlandse aanvaller/verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot minimaal 2024 aan de Haagse club verbindt.

De 27-jarige Van Oeveren speelt sinds 2015 in het eerste team van Hijs Hokij en is inmiddels een van de vaste waardes in het team. Van Oeveren is zowel verdedigend als aanvallend inzetbaar, iets wat heel handig is voor hoofdcoach Chris Eimers. “Mike is multifunctioneel. Voor een coach is dat ideaal omdat je hem op meerdere posities kunt inzetten”, vertelt Eimers die ook te spreken is over zijn inzet: “Hij is een harde werker, sterk en een echte teamspeler. Hij past perfect binnen de selectie en is een belangrijk onderdeel voor het team succes.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Naast Van Oeveren verlengde eerder ook de Canadese doelman Brett Magnus en captain Alan van Bentem bij UltimAir Hijs Hokij. Verder liggen er nog een hoop spelers vast, aangezien ze vorig seizoen een twee-jarige contract zijn aan gegaan. Ook versterkte Hijs Hokij zich met Ritchie van Hulten en Bartek Bison.

Start een gesprek