Ritchie van Hulten maakt overstap naar UltimAir Hijs Hokij

UltimAir Hijs Hokij heeft de selectie voor komend seizoen versterkt met Ritchie van Hulten. De verdediger komt over van Snackpoint Eaters Limburg en tekent in Den Haag een contract tot medio 2023. 

Lees ook: Brett Magnus verlengt contract bij UltimAir Hijs Hokij tot 2024!

De verdediger werd opgeleid door Tilburg Trappers, de club uit zijn geboorteplaats en debuteerde in 2008 (na een tussentijdse overstap naar Amsterdam) bij het eerste team van Tilburg. Na zes seizoenen bij de Trappers vervolgde van Hulten in 2014 zijn carrière in Eindhoven, waar hij uitgroeide tot één van de dragende spelers. Later kwam Van Hulten nog uit voor Zoetermeer Panters, Nijmegen, Snackpoint Eaters Limburg en nu dus Hijs Hokij. “Ik ben ontzettend blij met deze stap”, begint Van Hulten. “Hijs heeft het de laatste jaren goed voor elkaar op meerdere vlakken, waaronder altijd mee spelen om de prijzen en spelen in een volle hal. Ook ken ik al veel van de oudere jongens in het team en het lijkt het mij leuk hier deel van uit te maken!”

Tekst gaat verder onder de foto.

Hijs-zijde
De afgelopen jaren speelde Van Hulten diverse keren tegen Hijs Hokij. Daar zijn de thuiswedstrijden in De Uithof hem vooral bijgebleven: “De sfeer vanaf de warming up bij wedstrijden tot aan het einde van de wedstrijd is goed! Als tegenstander is het altijd lastig in Den Haag te spelen door de fans. Gelukkig sta ik nu aan de goede kant haha”, aldus Van Hulten. De verdediger is komend seizoen te bewonderen met rugnummer #6.

Start een gesprek