Verkoop seizoenkaarten 2022-2023!

In de afgelopen maanden zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Dit jaar hopen we ook weer op jouw steun te kunnen rekenen in ons stadion, op de vaste vrijdagavond, want: friday night = hockey night!

Weet dat de club, spelers en vrijwilligers jou hard nodig hebben in het stadion! Samen hebben we het afgelopen seizoen mooie momenten beleefd met het binnenhalen van de Nederlandse beker en het landskampioenschap. Zonder jouw support was dit nooit gelukt!

Tarieven seizoenkaarten 2022-2023:
Er is géén prijsverhoging voor seizoen 2022-2023. Kijk hieronder voor een actueel overzicht van de prijzen.
Soort kaart 2022-2023
Regulier € 110,00
Regulier 66+ € 80,00
Regulier ouder jeugdlid € 80,00
Jeugd t/m 15 jaar  60,00
Ooievaarspas regulier € 55,00
Ooievaarspas jeugd t/m 15 jaar € 30,00
Vak B/C € 130,00
Vak B/C 66+ € 100,00
Business seats Op aanvraag

Belangrijk
Degenen die als eerste een seizoenkaart hebben besteld en betaald, hebben de meeste kans om bij de wedstrijden aanwezig te mogen zijn in geval er beperkingen gelden. Want helaas zijn we nog niet (helemaal) van het coronavirus af. Seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen hebben inmiddels een mail ontvangen over de gelegenheid om een seizoenkaart te bestellen. Groot voordeel kan zijn dat bij een beperkte toegangscapaciteit deze groepen als eerste een seizoenkaart hebben gekocht en voorrang genieten boven andere groepen.

Ooievaarspashouders 50% korting
We willen het bezoeken van een ijshockeywedstrijd ook mogelijk blijven maken voor mensen die het financieel wat minder ruim hebben. Hiervoor hopen we een oplossing gevonden te hebben doormiddel van de Ooievaarspas. Klik hier voor meer informatie over de ooievaarspas.

Aanvragen
Een seizoenkaart aanvragen kan door een mail te sturen naar administratie@hijshokij.nl waarbij de volgende gegevens aangeleverd moeten worden:

  • Soort seizoenkaart
  • Naam
  • Geboortedatum
  • Adres, postcode en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Emailadres

We hopen van harte dat we in het nieuwe seizoen kunnen rekenen op jullie steun en enthousiasme!

Vragen?
Mochten er nog zaken onduidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op!

Come on The Hague!
UltimAir Hijs Hokij

Start a Conversation